Home / Sallandcentraal / Fietsquiz tijdens Burendag Middel

Fietsquiz tijdens Burendag Middel

MIDDEL – Middel haakt op zondag 27 september aan bij de landelijke Burendag. Het programma wordt gezien alle coronatoestanden wel wat anders dan normaal. Daarom zal deze editie de boeken in gaan als de Buitengewone Burendag. Het programma begint om 14.00 uur met een fietsquiz in en om Middel (voor volwassenen en kinderen). Daarnaast mag de jeugd (tot 18 jaar) vanaf dan borrelplankjes maken in het buurthuis. Die zijn bestemd voor de nazit die vanaf 16.00 uur plaatsvindt op verschillende locaties. Daarbij wordt ook de uitslag van de fietsquiz bekend gemaakt. Bij slecht weer gaat de fietsquiz niet door en begint het programma om 15.00 uur met een quiz bij de verschillende nazitlocaties. Opgave vooraf (voor zowel de fietsquiz als het borrelplankjes maken) is mogelijk via www.tinyurl.com/burendagmiddel, per mail: nieuwsbrief@buurtschapmiddel.nl of mob: 06-19616013. Deelname is gratis (drankjes voor eigen rekening). Ook zoekt de organisatie nog mensen die hun tuin/keuken beschikbaar willen stellen als eindstation.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.