Erik van Muiswinkel en Buurman & Buurman in het HOFtheater

RAALTE – Het HOFtheater presenteert de komende dagen twee voorstellingen. Donderdag 17 september is Erik van Muiswinkel te gast met zijn voorstelling Buigt Allen Mee Voor Drs. P; op zondag 20 september komen Buurman en Buurman (familie 4 ) langs om te kamperen in het HOFtheater.

De Nederlandse kleinkunst was zonder woordtovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest. Het honderdste geboortejaar van Drs. P was voor Erik van Muiswinkel aanleiding om zijn held met een voorstelling te eren. Buigt Allen Mee Voor Drs. P brengt zijn leven, zijn verhalen en zijn werk samen in een kleine zaalvoorstelling op de Schaal van P: intiem, ironisch, verwarrend en om te huilen van het lachen. Met onder andere: De Grenadiertjes, Gonzofoon, Los Pompadores, Evangelische Potpourri, Goed Nieuws en De Gezusters Karamazov. De muzikale begeleiding is in handen van pianovirtuoos Guus van Marwijk. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 22,50 euro per stuk.
Voor de vijfde maal op rij brengen cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs de Tsjechische klussers Buurman en Buurman tot leven, ditmaal in de voorstelling Buurman en Buurman gaan kamperen. De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust, dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. Alleen even de tent opzetten en dan lekker genieten van de rust. Tenminste dat denken ze… De voorstelling wordt die dag drie keer opgevoerd: om 11.00, 13.30 en 15.30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro per stuk.

Tickets bestellen kan via de website staging2.hoftheater.nl of telefonisch op maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak (telefonisch of via info@hoftheater.nl).Buurman & Buuraman. Animatie: Patmat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.