Eerste editie Rondje Pontje succes

HEERDE – De eerste editie van Rondje Pontje was een succes. “We zijn heel tevreden”, vertelt Erica Hottinga van Stichting Visit Heerde die het evenement organiseerde in samenwerking met Leon Ripperda. Zondag konden de deelnemers een fietsroute volgen langs vijf horecagelegenheden in de buurt van de IJssel. Daar traden rockbands en singer-songwriters op. “Aan de fietstocht hebben rond de 460 mensen deelgenomen”, vertelt Erica. “We hadden vooraf een maximum gesteld van vijfhonderd, maar op een gegeven moment hebben we besloten om de kaartverkoop te stoppen. We hoorden dat ook veel mensen spontaan een kijkje wilden komen nemen en daar wilden we ook ruimte voor hebben. Rond lunchtijd zat het op sommige plekken vol, maar iedereen heeft goed de ruimte gehad. Wel moest iedereen zitten en dat was soms lastig. We merkten dat sommige mensen graag wilden dansen. Maar dat zegt dan alles over de muziek. En ook de sfeer was goed!” Annet van Raalten schoot deze foto bij Terras de Loswal in Wijhe, waar de Rollsisters optraden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.