Home / Sallandcentraal / Drie woon-werkkavels op locatie Timmermanshuis

Drie woon-werkkavels op locatie Timmermanshuis

RAALTE – Het Raalter college van B&W is akkoord met het ontwerpbestemmingplan voor de ontwikkeling van drie woon-werkkavels op de voormalige Timmermanshuislocatie in Nieuw Heeten. Met het plan wordt uitvoering gegeven aan de wens van PB Nieuw Heeten om vestiging van lokale bedrijven mogelijk te maken. Het gaat om kavels waar het mogelijk is een grote schuur te realiseren voor bijvoorbeeld opslag. Het ‘bedrijfsgebouw’ wordt qua maat groter dan bij een normale woning is toegestaan. Uitgangspunt is dat de bedrijven geen grote (vracht)verkeersaantrekkende werking hebben en geen milieuhinder vormen voor omliggende woningen. Volgens wethouder Wagenmans zijn er gesprekken gaande met twee geïnteresseerde partijen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt tot en met 21 oktober 2020 ter inzage in het gemeentehuis en is ook in te zien op www.raalte.nl (bestuur en organisatie> bekendmakingen).
Vooruitlopend op een definitief groen licht pakt de gemeente de verkoop al op. Dit met een ontbindende voorwaarde, mocht het definitieve groene licht niet volgen.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.