Drie jaar cel geëist tegen man die eigen huis in Raalte in brand stak

RAALTE – Tegen een 44-jarige man uit Raalte is drie jaar cel geëist. Vorig jaar oktober stak hij een woning aan de Reiger in brand. De man werd kort na de brandstichting aangehouden op het erf van zijn ouders. De officier van justitie eiste dinsdag een celstraf van drie jaar, waarvan een jaar voorwaardelijk.

Foto: Arnold Roolvink (2019)

Tijdens de strafzaak werd duidelijk dat relatieproblemen ten grondslag lagen aan de brandstichting. Als het aan de officier van justitie ligt, krijgt de 44-jarige verdachte ook een contactverbod opgelegd.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.