Drie concerten in achtertuin operazanger Eric Milton

HEINO – Operazanger Eric Milton uit Heino verzorgt op zondag 13 september drie concerten in zijn eigen achtertuin aan de Schoolbosweg 1. De optredens beginnen om 13.00, 16.00 en 19.00 uur. In verband met de coronamaatregelen zijn per mini-concert van ruim een uur veertig plaatsen beschikbaar.

Foto: Pedro Sluiter

De ‘Unexpected Voice’- zoals hij ook wel wordt genoemd – is het stilzitten beu. Hij heeft daarom het initiatief genomen voor een coronaproof tuinconcert dat de naam Eric Milton & Friends heeft meegekregen. Aan het concert wordt medewerking verleend door Lonne Pondman (violist/sopraan), Liza Pondman (cellist) en Rik Jan Schilder (pianist/toetsenist.

“Het wordt een voorstelling met een gevarieerd repertoire. Van Puccini tot Bocelli. En van licht klassiek tot lichte popmuziek”, vertelt Milton. Iedereen is welkom; operaliefhebbers of gewoon nieuwsgierigen. De kaarten kosten 15 euro en kunnen ter plekke (ook pin) worden afgerekend. Reserveren is verplicht. Graag via info@selanno.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.