Dorpskwis Luttenberg uitgesteld

LUTTENBERG – De groots opgezette dorpskwis in Luttenberg wordt uitgesteld. De organisatie zegt dat de huidige coronamaatregelen het onmogelijk maken om het evenement op 31 oktober doorgang te laten vinden. “Het is een spijtig besluit”, laten de organisatoren weten. De organisatie gaat op zoek naar een gepaste nieuwe datum voor het evenement. De zestig deelnemende teams krijgen begin 2021 bericht over het vervolg. “We vonden het niet verantwoord om de kwis in oktober te laten doorgaan”, stellen de organisatoren. “We vragen aan teams met deelnemers die lang niet altijd tot hetzelfde huishouden behoren om samen te komen. Met meer dan zes personen. Helaas, dat strookt niet met de huidige maatregelen om de uitbraak van het virus onder controle te houden.”
Al binnen een dag na de start van de inschrijving waren alle startplekken vergeven. Het uitstel is tevens vervelend nieuws voor de goede doelen waarvoor de teams zouden strijden. Het prijzengeld van de dorpskwis, ondertitel ‘méér dan een spelletje’, zou volledig ten goede komen aan plaatselijke organisaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.