Diverse politiecontroles in buitengebieden Salland

REGIO – De afgelopen weken hebben de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte samen controles uitgevoerd in het buitengebied. Voor deze controles werkten gemeente, politie, Staatsbosbeheer, waterschappen, Omgevingsdienst IJsselland en Stichting IJsselland samen.

Tijdens de controles zijn vissers op visaktes gecontroleerd, overlast- en dumplocaties bezocht en bedrijven onder andere gecontroleerd op vergunningen. Dit leverde boetes en waarschuwingen op, aanvullend onderzoek naar de administratie van een aantal bedrijven en een opgerolde wietplantage. Ook zijn er preventieve veiligheidsadviezen aan inwoners en ondernemers gegeven om problemen in de toekomst te voorkomen.

De komende tijd vinden er meer gezamenlijke controles plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.