Home / Sallandcentraal / Diekschoevers verhuizen naar De Slinger

Diekschoevers verhuizen naar De Slinger

WIJHE – Carnavalsvereniging de Diekschoevers heeft een nieuwe residentie gevonden in café de Slinger in Wijhe. Momenteel wordt daar een nieuwe feestzaal gebouwd, waarin de Wijhese carnavallisten hun intrek zullen nemen. De verwachting is dat die werkzaamheden half oktober afgerond zijn. Vorige week maandag presenteerde Gerben Bentum, eigenaar van Café de Slinger, zijn plannen aan de leden. Ook kregen zij alvast een rondleiding door de zaal-in-aanbouw. Naderhand werd er middels een officiële stemming unaniem besloten om Café de Slinger tot nieuwe residentie te maken.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.