Diekschoevers trakteren bewoners Weijtendaal op kruidkoek

WIJHE – Carnavalsvereniging de Diekschoevers uit Wijhe heeft anderhalve week geleden de bewoners van Het Weijtendaal getrakteerd op Sallandse Kruidkoeken. Aangezien de Diekdaegen, die dat weekend gepland stonden, slechts in heel beperkte vorm doorgingen, wilde de carnavalsvereniging iets extra’s voor de gemeenschap doen. Daarom gingen prins Vincent en adjudant Jeroen vorige week zaterdag met een boodschappenkar vol Sallandse Kruidkoeken richting het verzorgingscentrum. Daar werden de koeken dankbaar in ontvangst genomen door Petra Oud Ammerveld en een bewoner.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.