Demonstratiedag in teken e-book-app

RAALTE – Genieten van e-books en luisterboeken van de bibliotheek kan sinds kort in één nieuwe, sterk verbeterde app voor telefoons en tablets. Op zaterdag 3 oktober wordt deze app gedemonstreerd in de bibliotheek in Raalte. Een team van voorlichters staat klaar om iedereen te laten kennismaken met de nieuwe app. De activiteit is helemaal corona-proof: in de Bibliotheek is overal genoeg ruimte om afstand te houden en alle oppervlakken worden doorlopend gereinigd. Iedereen is welkom van 9.30 tot 15.30 uur. Aanmelden hoeft niet, maar kan wel, via staging2.bibliotheeksalland.nl/app. Op vertoon van de aanmelding komt een bezoeker met voorrang aan de beurt. Tip: niet vergeten zelf een telefoon of tablet mee te nemen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.