Home / Sallandcentraal / Demonstratiedag in teken e-book-app

Demonstratiedag in teken e-book-app

RAALTE – Genieten van e-books en luisterboeken van de bibliotheek kan sinds kort in één nieuwe, sterk verbeterde app voor telefoons en tablets. Op zaterdag 3 oktober wordt deze app gedemonstreerd in de bibliotheek in Raalte. Een team van voorlichters staat klaar om iedereen te laten kennismaken met de nieuwe app. De activiteit is helemaal corona-proof: in de Bibliotheek is overal genoeg ruimte om afstand te houden en alle oppervlakken worden doorlopend gereinigd. Iedereen is welkom van 9.30 tot 15.30 uur. Aanmelden hoeft niet, maar kan wel, via www.bibliotheeksalland.nl/app. Op vertoon van de aanmelding komt een bezoeker met voorrang aan de beurt. Tip: niet vergeten zelf een telefoon of tablet mee te nemen!

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.