‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ voor mantelzorgers

RAALTE – Stichting Sallandse Haringparty houdt op zaterdag 17 oktober een bioscoopactiviteit voor mantelzorgers in het HOFtheater in Raalte. Op het programma staat een vertoning van de film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’.

Het stichtingsbestuur van de Sallandse Haringparty heeft vanaf het begin van dit jaar geprobeerd om een activiteit te organiseren voor mantelzorgers, maar zag zich in de wielen gereden door het coronavirus. Uiteindelijk is in samenwerking met Stichting Evenmens gekozen voor een filmvoorstelling. In ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’, een grotendeels Twents gesproken tragikomedie, spelen Herman Finkers en Johanna ter Steege het echtpaar Jan en Gedda. Ze zijn al jaren getrouwd en Jan voelt zich opgesloten in zijn huwelijk. Om meer vrijheid te creëren, doet hij vervolgens alsof hij Alzheimer heeft. De film wordt twee keer vertoond, allebei de keren omlijst met een gezellig samenzijn met koffie en een hapje en een drankje. De eerste voorstelling begint om 14.00 uur (einde 17.00 uur); de tweede om 19.00 uur (einde 22.00 uur).

Opgave vooraf via info@evenmens.nl of tel. 0572-820997. De activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door MW Dienstverlening Raalte, Gerretsen Wijhe, Mantelzorgondersteuning Raalte, Evenmens en Carinova.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.