Coronabesmetting bij vv Heino

HEINO – Bij de voetbalvereniging in Heino is een speler positief getest op het coronavirus. “We hebben hierover contact gehad met de GGD en mensen die in nauw contact met dit lid zijn geweest, zijn door de GGD ingelicht”, schrijft het bestuur op de website van de club.

Sinds 1 juli mogen contactsporten weer beoefend worden. Op veel sportparken gelden regels om de basisregels -zoals het bewaren van anderhalve meter afstand- te handhaven. “We vragen iedereen om bij een bezoek aan ons sportpark de coronaregels in acht te nemen, zowel rond het veld als in de kantine. Het is in ons aller belang dat we deze regels met elkaar naleven en dat we elkaar hierop aanspreken”, besluit de vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.