Concert jong talent in het Landgoedcentrum Vilsteren

.

VILSTEREN – Violiste Chloë Elsenaar en pianist Yorick Simmes verzorgen op zondag 20 september een concert in Landgoedcentrum Vilsteren. De twee jonge, getalenteerde musici brengen werken van Debussy, Robert Schumann, Kachaturian en Dvorak ten gehore.

Dit concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Daarbij krijgen jonge talentvolle musici een podium aangeboden in het Landgoedcentrum, gelegen aan de Vilsterse Allee 1d. In overleg met de gemeente Ommen is besloten niet meer dan dertig personen per concert toe te laten. Reserveren via het e-mailadres​ landgoedconcertenvilsteren@gmail.com.

Aan geïnteresseerden die meer kaarten willen bestellen, wordt gevraagd om te vermelden of het personen uit één huishouden betreft (dit in verband met de toedeling van de zitplaatsen) en ook een naam en telefoonnummer van een contactpersoon door te geven. Nazitten is op dit moment nog niet mogelijk​ en er worden geen versnaperingen aangeboden. De organisatie raadt aan om voor vertrek nog even een kijkje te nemen op staging2.landgoedvilsteren.nl voor de meest recente stand van zaken.

Het concert begint om 15.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 12 euro. Voor jongeren tot en met 18 jaar is het concert gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.