VIDEO | Burgemeester Dadema over coronaregels: ‘Het is lastig, maar we moeten ons blijven houden aan de afspraken’

RAALTE – “We herinneren ons allemaal de vreselijke beelden van de overvolle IC’s. Daar willen we echt niet meer naar terug”, zegt burgemeester Martijn Dadema in een videoboodschap. De burgemeester roept daarom op om de coronaregels te blijven naleven. “Hoe moeilijk dat soms ook is.”

https://staging2.facebook.com/gemeenteraalte/posts/3728470543849550

Om een beeld te krijgen hoe corona de levens van inwoners van de gemeente Raalte heeft veranderd, wil Dadema in contact komen met inwoners van de gemeente. “Jongeren; is het makkelijk om je aan de regels te houden? En ouderen; hoe gaan jullie om met alle beperkingen?”

Iedereen die zijn of haar verhaal wil delen, kan een berichtje sturen naar burgemeester Dadema via Facebook of Instagram.