Home / Sallandcentraal / Boni Wijhe heropent deuren na metamorfose

Boni Wijhe heropent deuren na metamorfose

WIJHE – De Boni Wijhe heropent op woensdag 23 september om 9.00 uur, na een complete verbouwing, de deuren. Tijdens de twee weken durende sluiting is de winkelinrichting geheel aangepast aan de eisen van deze tijd.

De winkel heeft een nieuwe, frisse en moderne uitstraling gekregen waarbij prettig winkelen belangrijk is. “Wat blijft zijn de lage prijzen, Boni blijft dé goedkoopste van Wijhe”, zegt bedrijfsleider Patrick Kroezen. Hij is bijzonder tevreden. “Met deze nieuwe winkel kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn dan in de oude situatie. Wij vinden het belangrijk dat onze klant elke dag opnieuw kan profiteren van lage prijzen. Wat je bij Boni koopt, moet altijd goed én goedkoop zijn. In deze vernieuwde winkel met hetzelfde, vertrouwde personeel, gaan we ervoor een nog betere winkel neer te zetten dan voorheen.”

De Boni is te vinden aan de Langstraat 83.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.