Boerderijentocht op dierendag voor KWF

REGIO – Salland Boert en Eet Bewust heeft samen met Katinka en Angela Schokker een boerderijentocht georganiseerd in Heino. Het geld dat wordt opgehaald komt ten goede aan het KWF.

Deelnemers van de tocht kunnen kiezen tussen een route van vier kilometer en een route van vijftien kilometer. Voor de korte route is het start- en eindpunt de melkveehouderij van de familie Harink in Heino. De lange route start bij restaurant De Veldhoek. Deze tocht gaat langs het melkveebedrijf van Harink en het biologische varkensbedrijf van Neimeijer. Ook kan er een kijkje genomen worden bij het recent opgeknapte landgoed ‘De Vlaminckhorst’.

De boerderijen liggen in het buitengebied van Heino en op beide bedrijven valt van alles te beleven en te zien. De tocht is voor zowel kinderen als volwassenen en uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen.

Voor meer informatie en opgave kan je kijken op staging2.sallandboerteneetbewust.nl/wandeltocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.