Bijna uitverkochte terrastour van Kachel FM

HOONHORST/LEMELE – De mannen van Kachel FM gingen afgelopen weekend op terrastour. Met een speciale bus deden ze acht horecagelegenheden in Salland en het Vechtdal aan. Overal verzorgden ze een speciaal radioprogramma met onder andere livemuziek van boerenrockband de Wethouders (die optrad vanaf de bus). Dit als coronaproof-alternatief voor het jaarlijkse Kachel FM-feest.

“Heel bijzonder om te doen”, vertelt een nog ietwat katerige Stefan Eilert namens de mannen. “Het was op één locatie na overal uitverkocht. Zoveel mensen mochten er ook niet komen. De horeca-ondernemers vonden het fantastisch en wij hebben ook heel veel lol gehad. Hoogtepunt? We sloten af bij de Veldhoek. Daar mochten de meeste mensen komen en daar was het feestje dan ook het grootst.” Fotografe Annet van Raalten schoot deze foto bij de Driesprong in Lemele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.