Benedenverdieping huis Raalte-Noord volledig uitgebrand

RAALTE – De benedenverdieping van een huis in Raalte-Noord is volledig uitgebrand. De brand in de woning aan de Schuilenburg ontstond vanmorgen rond kwart over zeven. Al snel werd opgeschaald naar een ‘middel’ brand. Brandweer was dan ook met meerdere blusvoertuigen aanwezig.

Op het moment dat de brand uitbrak, was er een bewoner thuis. Deze persoon stond onder de douche, maar bleef ongedeerd. Op dat moment was er rookontwikkeling in de meterkast. Ook de huisdieren bleven ongedeerd. Door de hitte knapten ramen op de bovenverdieping.

De naastgelegen woning liep lichte rookschade op.

Foto’s Arnold Roolvink

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.