Basketbalclub Raalte zoekt nieuwe leden

RAALTE – De basketbalclub in Raalte is op zoek naar enkele nieuwe leden. De club bestaat uit enkele mannen tussen de 30 en 60 jaar die eerder in competitieverband hebben gebasketbald. Zij trainen/spelen wekelijks op de maandagavond in zaal de Berkte in Raalte Noord. De mannen doen verder niet mee aan een competitie; een fanatiek potje basketbal en gezelligheid staan voorop. De trainingen beginnen weer op maandag 7 september. Zowel oud-basketballers als mannen die het leuk lijkt om deze sport te beoefenen, zijn van harte welkom om op maandagavond vrijblijvend een kijkje te komen nemen of een keer mee te doen. Aanvang is om 20.30 uur. Voor verdere informatie mail naar Henny Temmink, hennytemmink@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.