Atletiek Vereniging Salland biedt extra mogelijkheden aan sponsors

RAALTE – Sponsors benaderen in coronatijd is lastig. Veel bedrijven zitten niet direct te wachten op zo’n verzoek, zeker niet als je de afgelopen maanden je omzet hebt zien teruglopen. Daarom komt AV Salland met extra mogelijkheden voor sponsoren.

Zo krijgen die een extra gratis reclamebord langs het atletiekterrein en startbewijzen voor deelname aan de ‘beginnersclinic hardlopen’ die ze mogen uitdelen aan hun personeelsleden of klanten.
De sponsorwerving van Atletiek Vereniging Salland heeft de afgelopen maanden veel vertraging opgelopen.

Arie van de Leer, voorzitter sponsorcommissie van AV Salland: “Ondanks de annuleringen van alle trainingen en wedstrijden lopen de kosten van de vereniging gewoon door. En nu de boel voorzichtig weer op gang komt, zijn we ook weer gestart met het benaderen van mogelijke sponsors. En niet zonder succes. Een aantal loyale ondernemers stapt (weer) in. Zij hebben hun steun toegezegd voor één of meerdere jaren. De sponsors hebben we in het clubhuis uitgenodigd om ze te bedanken voor hun loyaliteit.”

Ook geïnteresseerd in sponsoring van AV Salland? Mail naar info@avsalland.nl en vraag de brochure met de verschillende sponsorpakketten aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.