Anton Pieck Winterfestijn in Olst afgelast

OLST – Het Anton Pieck Winterfestijn dat op zaterdag 12 december zou plaatsvinden in Olst is afgelast. In verband met de huidige coronamaatregelen zag de organisatie, Stichting Theater Langs de IJssel, zich genoodzaakt tot dit besluit. Dit in overleg met Natuurlijk Olst, Stichting Recreatie en toerisme Olst-Wijhe (STROW) en andere medeorganisatoren. Het Anton Pieck Winterfestijn trok de laatste jaren meer dan drieduizend bezoekers. Aan het festijn werkten telkens zo’n tweehonderd mensen mee: spelers, koren, dansgroepen, vrijwilligers, standhouders etc. “We hopen dat we in december 2021 het virus onder controle hebben zodat we dan met een nog uitgebreider Anton Pieck Winterfestijn terug kunnen komen”, meldt Stichting Theater Langs de IJssel, die intussen alweer gestart is met de voorbereidingen van de IJsseltheaterfietstocht in het laatste weekend van mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.