Afscheid pastor Harry Bloo in de Veldkamp

HAARLE – Woensdagmorgen verzorgden Stichting Welzijn Ouderen, Stichting Laarmanshuis, de Zonnebloem en parochie Heilig Kruis Haarle een afscheidsviering voor pastor Harry Bloo. Harry gaat genieten van zijn pensioen. Hij ging zelf voor in de Veldkamp in Haarle en sprak zijn dank uit voor de fijne samenwerking met de bevolking van Haarle gedurende al die jaren. De werkgroep dankte Harry voor de prettige samenwerking en al zijn werk voor jong en oud. Er was alom waardering voor zijn prettige omgang, inzet en enthousiasme. Er werd een tekening aangeboden waarin karakteristieke eigenschappen van Harry zijn verwerkt. Hij voelde zich zeer vereerd met het cadeau. Herkenbaar en typerend. Door de corona-maatregelen konden helaas slechts 60 personen het afscheid bijwonen.

Illustratie: Leo Kemper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.