Actieweken bij zwembad Tijenraan

RAALTE – Van 16 tot en met 30 september houdt zwembad Tijenraan weer de actieweken. Iedereen kan dan onder andere gratis en vrijblijvend meedoen aan één of meer groepslessen. Wie vervolgens vóór 1 oktober een abonnement afsluit hoeft geen inschrijfkosten (normaal 23 euro) te betalen. Bij Zwembad Tijenraan kunnen de deelnemers kiezen uit een grote variatie aan groepslessen: aquabootcamp, aquachallenge, aquafietsen, aquafloat, aquagym, aquajoggen, aquamoves, aquapower, aquasteps, aquavaria en babypeuterzwemmen. Banenzwemmers kunnen bijna alle dagen van de week op verschillende momenten op de dag komen zwemmen, zowel in het wedstrijdbad als in het extra warme therapiebad. Ook voor hen is er een actie: bij aanschaf van een tien-badenkaart krijgen ze recht op twee extra bezoekjes. Aanmelden voor een gratis proefles kan via de website staging2.sportbedrijfraalte.nl/gratisproefles, bij de receptie van Tijenraan, via tel. 0572 760 600 of per e-mail via info@sportbedrijfraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.