Home / Sallandcentraal / Actieweken bij zwembad Tijenraan

Actieweken bij zwembad Tijenraan

RAALTE – Van 16 tot en met 30 september houdt zwembad Tijenraan weer de actieweken. Iedereen kan dan onder andere gratis en vrijblijvend meedoen aan één of meer groepslessen. Wie vervolgens vóór 1 oktober een abonnement afsluit hoeft geen inschrijfkosten (normaal 23 euro) te betalen. Bij Zwembad Tijenraan kunnen de deelnemers kiezen uit een grote variatie aan groepslessen: aquabootcamp, aquachallenge, aquafietsen, aquafloat, aquagym, aquajoggen, aquamoves, aquapower, aquasteps, aquavaria en babypeuterzwemmen. Banenzwemmers kunnen bijna alle dagen van de week op verschillende momenten op de dag komen zwemmen, zowel in het wedstrijdbad als in het extra warme therapiebad. Ook voor hen is er een actie: bij aanschaf van een tien-badenkaart krijgen ze recht op twee extra bezoekjes. Aanmelden voor een gratis proefles kan via de website www.sportbedrijfraalte.nl/gratisproefles, bij de receptie van Tijenraan, via tel. 0572 760 600 of per e-mail via info@sportbedrijfraalte.nl.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.