Zomertour bij de Tippe met clinics op Olympisch niveau

HEINO – Met ruim 250 enthousiaste deelnemers en vele bezoekers was de KNZB Zomertourhalte bij Zwembad de Tippe zeer geslaagd. Vorige week woensdag kwam een team van sportpromotors, trainers en topsporters van de KNZB en Beachsoccer Nederland naar Heino. Samen met de KNZB organiseerde Sportbedrijf Raalte de hele dag gratis clinics en activiteiten in en om het water voor jong en oud. Ook konden bezoekers aquasporten van Zwembad Tijenraan en Hera’11 uitproberen. Het programma bestond onder andere uit X-diving, zeemeerminzwemmen, waterpolo, beachsoccer, techniekverbetering en een Topclinic synchroonzwemmen van Noortje en Bregje de Brouwer. Twee zwemtoppers uit het Nederlands team dat zich voorbereidt op de Olympische Spelen in Tokio. Met name deze clinic trok veel enthousiaste jeugdige deelnemers en publiek, maar ook de andere clicics waren nagenoeg allemaal volgeboekt door jong en oud. Beachsoccer Nederland verzorgde op het beachveld een voetbalclinic. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.