Zomerprogramma HOFtheater van start met Nijntje

RAALTE – De zomerprogrammering van het HOFtheater in Raalte gaat op zondag 9 augustus van start met de voorstelling Nijntje op de fiets. Actrice/zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen (2 ) mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen.

Ze komt langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes van Dick Bruna. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen. Marianne voert de voorstelling die dag twee keer op: een keer om 11.00 uur en een keer om 15.00 uur. Kaarten à 8,50 euro zijn verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl. Verder zijn er deze zomer voorstellingen te zien van Marlijn Weerdenburg (vrijdag 14 augustus; een programma vol liedjes van onder andere Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf en Daniel Lohues); Harro van Lien met het verhaal Woeste Willem (zondag 16 augustus; voor kinderen vanaf 4 jaar); Alex Roeka (vrijdag 21 augustus; een liedjesprogramma); Meneer Monster met de kindervoorstelling ‘Over een kleine mol’ (zondag 23 augustus; voor kinderen vanaf 2 jaar) en cabaretier Thijs Kemperink (op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus). Alle RIVM-richtlijnen worden opgevolgd.

Foto: Willem Schalekamp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.