Zesde bundel van Ries Wink

HEINO – De Heinose dichter Ries Wink heeft zijn zesde dichtbundel ‘Vanuit een andere hoek’ uitgebracht. Wink dacht dat zijn inspiratie na zijn vijf eerdere boeken wel op zou zijn, maar niets was minder waar. Ongemerkt zette hij toch weer te pas en te onpas, volgens eigen zeggen ‘verhalende gedichten’ op papier.

‘Vanuit een andere hoek’ bevat dik tweehonderd pagina’s vol met bijzondere en herkenbare zienswijzen, onverwachte wendingen en slotsommen. Vol met humor, (on)dubbelzinnigheden en absurditeit. Wink had het boek al eerder uit willen brengen, maar de coronacrisis zorgde voor enig oponthoud. De bundel is verkrijgbaar bij alle bekende online boekenwinkels en kost 20,50 euro (inclusief verzending).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.