Home / Sallandcentraal / Zesde bundel van Ries Wink

Zesde bundel van Ries Wink

HEINO – De Heinose dichter Ries Wink heeft zijn zesde dichtbundel ‘Vanuit een andere hoek’ uitgebracht. Wink dacht dat zijn inspiratie na zijn vijf eerdere boeken wel op zou zijn, maar niets was minder waar. Ongemerkt zette hij toch weer te pas en te onpas, volgens eigen zeggen ‘verhalende gedichten’ op papier.

‘Vanuit een andere hoek’ bevat dik tweehonderd pagina’s vol met bijzondere en herkenbare zienswijzen, onverwachte wendingen en slotsommen. Vol met humor, (on)dubbelzinnigheden en absurditeit. Wink had het boek al eerder uit willen brengen, maar de coronacrisis zorgde voor enig oponthoud. De bundel is verkrijgbaar bij alle bekende online boekenwinkels en kost 20,50 euro (inclusief verzending).

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.