Yoga Proeverij bij Yoga Raalte

RAALTE – Yoga Raalte presenteert op zaterdag 5 september van 9.00 tot 14.00 uur een gratis Yogaproeverij. Tijdens deze dag kunnen alle geïnteresseerden vrijblijvend kennismaken met verschillende yogavormen om te ervaren welke vorm het best bij hen past.

“Yoga is de ideale manier om te ontspannen en tegelijkertijd goed voor je lichaam te zorgen”, laat Ellen van Lint van Yoga Raalte weten. “Door regelmatig yoga te doen, vermindert de stress, verdwijnen rugklachten en verbetert de houding, de ademhaling en de flexibiliteit. En yoga doen is beslist niet zweverig of uniek. Het is niet moeilijk, het vraagt geen lichaam van elastiek en je hoeft ook niet op je hoofd te kunnen staan. Bij Yoga Raalte kan ieder op zijn eigen manier aan yoga doen. Want yoga is vooral je prettig voelen, ontspanning en een balans vinden tussen inspanning en ontspanning. Het doel is om je evenwichtiger te maken, zodat je de balans die je hebt gevonden, ook in evenwicht kan houden.”
Bij de Yogaproeverij kan men die dag kennismaken met verschillende vormen van Yoga. Zo kunnen geïnteresseerden gratis een workshop van 30 minuten volgen van Mindful Yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga, Yin/Vinyasa yoga, Yoga Fit en Stoelyoga. Daarnaast introduceert Yoga Raalte dit seizoen ook de Yogakennismakingstraining. In deze training komen in tien lessen de verschillende yogavormen aan bod en wordt de achtergrond van de yogafilosofie behandeld.
Geïnteresseerden kunnen zich (zolang er plek is) van te voren opgeven voor een of meerdere lessen via yogaraalte@outlook.com. Voor meer informatie zie staging2.yogaraaalte.com of bel naar 06-81992214 (Ellen van Lint). Yoga Raalte is te vinden aan de Waag 11.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.