Weer ‘Stöppelhaene’-prijsvraag bij Bloemen Korbeld

RAALTE – Bloemen Korbeld in Raalte presenteert de komende dagen weer een speciale prijsvraag. Er staat een enorm kleurrijk bloemstuk voor de winkel en iedereen die langskomt, mag raden hoeveel stelen er in dat bloemstuk verwerkt zijn. Degene die er het dichtst bij zit, wint een bloemenbon van 100 euro.

Peter Veldmaat van Bloemen Korbeld houdt de actie al enkele jaren in de aanloop naar Stöppelhaene. “Vorig jaar hadden we ruim drieduizend deelnemers, dus het is een populaire traditie geworden”, zegt hij. “Via Facebook heb ik gepolst wat men ervan zou vinden om deze actie dit corona-jaar gewoon door te laten gaan. Ik heb daar veel positieve reacties op gehad en velen hebben laten weten ook dit jaar zeker weer naar de winkel te komen om mee te doen.”
Een gokje wagen kan ook via facebook.com/bloemenkorbeld. Deelname is mogelijk tot zaterdag 29 augustus 17.00 uur. De winnaar ontvangt bericht en komt met een foto in het eerstkomende Weekblad van Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.