Voetbalclubs starten met bekerwedstrijd

OMMEN – Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus gaat het seizoen 2020-2021 voor de gemeentelijke voetbalclubs van start met een bekerwedstrijd. De clubs zijn verdeeld in poules van vier clubs en alleen de poulewinnaars gaan door naar de volgende ronde.

OZC reist op zaterdag af naar Zwolle, waar op het Jo van Marle sportpak sportpark Zwolsche Boys om half drie de tegenstander is. Dieze West (Zwolle) en v.v. Hellendoorn zijn de andere deelnemers in deze poule.
Sportclub Lemele speelt eveneens in Zwolle. Op sportpark de Verbinding gaat de equipe van trainer Mats Timmerman om 15.00 uur de strijd aan met CSV ’28. Voorwaarts V uit Westerhaar en Oenen maken de poule van Lemele compleet.

Het standaardteam van OVC ’21 maakt dit seizoen de overstap van zondag naar zaterdag. De ploeg van trainer Freek Goeree ontvangt in de openingswedstrijd van het bekeravontuur Hatto Heim. Op sportpark Westbroek klinkt het eerste fluitsignaal om 14.30 uur. In ronde twee ontmoet de debutant in het zaterdagvoetbal SCD ’83 (5 september) en sluit op 12 september in eigen huis af tegen ’t Harde.

Vilsteren reist op zondag 30 augustus af naar Nieuwleusen. Op sportpark de Hulsterlanden is USV de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Vilsteren moet het verder uitvechten met Balkbrug en Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.