Uitslagen van PV De Zwaluw in Wijhe

WIJHE – Op zaterdag 22 mei stonden 221 duiven om 07:45 uur aan de start in Vervins (324 km). Met de wind in de rug wisten de duiven een hoge snelheid te halen. De eerste duif arriveerde om 10:45 uur op het hok van Frank en Henk Jacobs (108 km/uur). De uitslag is als volgt:

1-3 F. & H. Jacobs, Broekland
2-8-9 Revi Schuiling, Wijhe
4-7 Henri Zwijnenberg, Den Nul
5 Wasem Saiamir, Deventer
6 M. Biljardt, Wijhe
10 W. & R. Voskamp, Deventer

Bij deze ook nog de uitslag van Bergerac (935 km) waarbij de eerste duif op 17 august op het hok van W.J. van de Berg arriveerde (48 km/uur). Piet ging daarmee met de overwinning aan de haal en speelde tevens 1 tm 5 (tegen 15 duiven).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.