Tropische temperaturen op het zeer geslaagde Sukerbietenfeest

LEMELERVELD – Afgelopen weekend van 7 tot en met 9 augustus, vond dan toch het Sukerbietenfeest plaats in Lemelerveld. Op de valreep kreeg de organisatie groen licht en het jaarlijkse Lemelerveldse feest kon in een verkorte vorm en met een duidelijk coronaplan, van start gaan.

Foto: Annet van Raalten

Vrijdag begon het Sukerbietenfeest – wegens de warmte een uurtje eerder dan gepland – met een beachvolleybaltoernooi. In de avond telde de pubquiz maar liefst 240 deelnemers, die op een sfeervol versierd terras konden naborrelen. Op zaterdag was er een uitverkochte bingo en op zondag de Sukerbieten Picknick. Deze laatste verhuisde van het evenemententerrein naar Zwembad Natuurlijk Heidepark, omdat het simpelweg té warm was.

De organisatie blikt zeer tevreden terug: “Je merkt dat door corona de Lemelervelders toe zijn aan een verzetje. En ondanks alle maatregelen die genomen moesten worden, zijn we er met elkaar in geslaagd een passend programma maken. Daarnaast hebben we het hele weekend met de Lemelerveldse horeca samengewerkt. Dit is zeer goed bevallen en wie weet wat hier in de toekomst uit voortkomt. Ook onze complimenten aan de bezoekers. De grootste uitdaging lag natuurlijk bij de vraag hoe de bezoekers zich na een aantal biertjes zouden gedragen. Maar we hebben zelden hoeven op te treden. Iedereen was zich er waarschijnlijk wel van bewust, dat als er iets georganiseerd wordt, het van twee kanten moet komen om er een geslaagd weekend van te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.