Home / Nieuws / Tricklebolt – ‘s werelds eerste Drive-In Live

Tricklebolt – ‘s werelds eerste Drive-In Live

LEMELE – De Sallandse rockers van Tricklebolt plakken een extra datum aan hun Drive Tour en geven op 15 augustus een Drive-In concert. Dit wordt opgenomen als ‘s werelds eerste Drive-In Live.

Afgelopen mei zetten de rockers Nederland’s eerste Drive-in concert op de kaart door in de loading dock van poppodium Hedon te spelen voor een kleinschalig gemotoriseerd publiek. De video van deze primeur werd in de media enthousiast ontvangen. De band ging vervolgens op zoek naar mogelijkheden om een heus Drive-In concert op een grotere buitenlocatie te realiseren. Dit coronaproof plan is opgepakt en Tricklebolt zal op 15 augustus, als uitsmijter van hun DRIVE TOUR, het felbegeerde drive-in concert geven én opnemen. “We zien het als een documentatie van nieuwe manieren van outdoor live muziek beleven, hoe coronamaatregelen de muzikanten óók kan triggeren tot omdenken en creatieve aanpak”, aldus gitarist Tim Kampman.

Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via de website. Het aantal voertuigenplaatsen is beperkt en fietsen zijn in verband met corona niet toegestaan. Er is geen horeca aanwezig daarom wordt aanbevolen eigen ‘booze’ mee te nemen. Het terrein (Zandeinde 1 in Lemele) gaat open om 19.00 uur.

www.tricklebolt.nl

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.