Toys2play Raalte verder onder vlag Top1Toys

RAALTE – Toys2play in Raalte gaat verder onder de vlag van Top1Toys. De overstap betekent volgens eigenaren Fleming en Petra Broeze dat er meer scherpe aanbiedingen zullen komen en het assortiment aangevuld wordt met cadeaukaarten voor onder andere de Playstation.

De aansluiting bij Top1Toys betekent ook meer tv-reclames en de introductie van verjaardags- en schoolboxen. “In het najaar komt er bovendien een dik speelgoedboek”, vertellen Fleming en Petra. De twee zijn al enige jaren eigenaren van de Marskramer aan de Grotestraat. In september 2019 openden ze bovendien een speelgoedwinkel in het ernaast gelegen pand, waar eerder Intertoys was gevestigd. “We zijn blij dat we deze keuze hebben kunnen maken. Klanten vonden al snel de weg en lopen nu op natuurlijke wijze van de huishoudafdeling naar de speelgoedafdeling en andersom. De reacties zijn zeer positief.” Het stel heeft ook nog een Marskramer en een Toys2play in Hellendoorn. Daar wisselt de speelgoedzaak niet van vlag. “De samenwerking tussen beide winkels blijft behouden. Hierdoor kunnen we blijven inspringen op vragen van klanten: hebben we het niet in de ene winkel, dan misschien wel in de andere. Doordat we allebei bijna dagelijks in onze winkels staan, is het artikel snel ter plaatse.”
Fleming zal meer in Raalte werken, Petra in Hellendoorn. “Eén dag per week wisselen we om, zodat onze expertise in beide winkels blijft. In totaal werken we met een team van veertien mensen, ieder zeer ervaren en met talenten op eigen gebied, maar flexibel inzetbaar over de gehele breedte.”
Van woensdag 26 tot en met koopzondag 30 augustus wordt de ‘opening’ van Top1Toys gevierd met verschillende aanbiedingen. Voor een overzicht zie de advertentie elders in deze krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.