TipSalland over energietransitie

RAALTE – Gedurende de afgelopen maanden was het even rustig rondom ons TipSalland burgerpanel, maar zo onderhand, nu er ook weer meer nieuws is dan corona alleen, vinden we het tijd om maar weer eens een vragenlijst te presenteren. De 217 leden van het burgerpanel ontvangen deze week een nieuwe vragenlijst. Ditmaal handelt die (opnieuw) over de energietransitie. We zijn onder andere benieuwd of de mening over de urgentie van duurzaamheidsmaatregelen is veranderd in de afgelopen maanden. De coronamaatregelen hebben immers nogal wat geld van het Rijk gekost. Wil jij ook meepraten en meedenken over lokale onderwerpen? Meld je dan aan via TipSalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.