SV Dalfsen wint met overtuiging van VV Lemelerveld

DALFSEN – Onder stralende omstandigheden speelde SV Dalfsen vanmiddag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Op kunstgras was 2e klasser Lemelerveld de tegenstander en het was toch alweer ruim een jaar geleden dat beide teams elkaar troffen. Destijds in de competitie waarbij nog volop gestreden om het kampioenschap. Dalfsen had toen grote moeite met Lemelerveld en wist maar net te winnen om uiteindelijk kampioen te worden.

Vanwege de hitte was de wedstrijd iets vervroegd en werd om 12.00 uur afgetrapt. Dalfsen nam gelijk het initiatief en wist met goed combinatievoetbal Lemelerveld in het defensief te dringen. Al snel kreeg Dalfsen haar eerste kans en het was Joren Rietman die de 1-0 voor zijn rekening nam. Niet veel later kreeg Dalfsen een penalty maar de inzet van Jeroen Kamphuis werd gestopt door de Lemelerveldse Goalie. Kamphuis maakte zijn fout echter snel goed en zette met een raak afstandschot Dalfsen op een 2-0 voorsprong.

Lemelerveld probeerde met powervoetbal het intiatief naar zich toe te trekken maar Dalfsen bleef voetballen en combineerde zich makkelijk onder de druk uit. Ook de vele wissels waren niet van invloed op het Dalfser spel en toen Joren Rietman in de tweede helft vanaf 16 meter uithaalde stond een keurige eindstand van 3-0 in de boeken.

Dalfsen speelt komende woensdag thuis tegen 3e klasser VV Avereest, aanvang wedstrijd om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.