Stembevrijding in Lierderholthuis

LIERDERHOLTHUIS – Muzikante/coach Maaike Gerritsen is weer gestart met haar wekelijkse avonden in het teken van stembevrijding. Die vinden elke vrijdagavond plaats aan de Lierderholthuisweg 59 in Lierderholthuis. De deelnemers zingen gezamenlijk als een vorm van mindfulness. “Want als je zingt, dan ben je in het nu. Het bevrijdt je lichaam, je emoties en gedachten. In het zingen vind je overgave, er is liefde, blijdschap, samenzijn en eenheid.” De sessies vinden binnen of buiten plaats, met voldoende afstand. De avonden duren telkens van 19.30 tot 21.30 uur. De deelnamekosten bedragen 20 euro per keer (175 euro voor tien keer). Opgave per mail of telefoon (06-57953413). Zie verder staging2.maaikegerritsen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.