Sponsors gevonden voor Hoonhorst 3

HOONHORST – Braam Hoveniers en Van der Vechte Autotechniek hebben een sponsorcontract ondertekend met VV Hoonhorst. De twee lokale bedrijven zijn bereid gevonden om het derde team van de vereniging in het nieuw te steken.

Vorige week maandag ondertekenden Guido Braam van Braam Hoveniers (links) en Jordi van der Vechte van Van der Vechte Autotechniek de sponsorovereenkomst. Naast de sponsoring van de kleding plaatsen beide bedrijven ook een reclamebord. In de afgelopen periode heeft VV Hoonhorst al meer bedrijven aan zich kunnen binden voor onder andere het eerste en het tweede team.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.