Home / Sallandcentraal / Sponsors gevonden voor Hoonhorst 3

Sponsors gevonden voor Hoonhorst 3

HOONHORST – Braam Hoveniers en Van der Vechte Autotechniek hebben een sponsorcontract ondertekend met VV Hoonhorst. De twee lokale bedrijven zijn bereid gevonden om het derde team van de vereniging in het nieuw te steken.

Vorige week maandag ondertekenden Guido Braam van Braam Hoveniers (links) en Jordi van der Vechte van Van der Vechte Autotechniek de sponsorovereenkomst. Naast de sponsoring van de kleding plaatsen beide bedrijven ook een reclamebord. In de afgelopen periode heeft VV Hoonhorst al meer bedrijven aan zich kunnen binden voor onder andere het eerste en het tweede team.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.