Home / Sallandcentraal / Reünie van zaalvoetbalteams De Schoenmaker

Reünie van zaalvoetbalteams De Schoenmaker

LUTTENBERG – Op zaterdag 17 oktober vindt een reünie van de zaalvoetbalteams van Café de Schoenmaker plaats in sporthal de Achterberg. Het programma aldaar duurt van 15.00 tot 17.00 uur; vanaf 17.30 uur worden de feestelijkheden voortgezet bij de Schoenmaker, met onder andere een barbecue.

Sinds 1991 heeft de Schoenmaker (een) eigen zaalvoetbalteam(s). Vroeger twee; nu één. Iedereen die ooit wat te maken heeft gehad met de teams, alle (ex-)leden en begeleiders, is welkom. De organisatie is nog op zoek naar informatie over en fotomateriaal en video’s van de afgelopen dertig jaar. Die kunnen gemaild worden naar koolhof02@gmail.com. Op dat mailadres kunnen ook de ex-leden die nog niet zijn bereikt zich aanmelden.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.