Repair Café Olst gaat weer open

OLST – Op 28 augustus gaat Het Repair Café Olst weer open. Op iedere laatste vrijdagmiddag van de maand, tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen kapotte spullen weer ter reparatie worden gebracht. Op de bewuste vrijdagen heeft het Repair Cafe de gehele winkelruimte ter beschikking, waarbij de 1,5 meter afstand en alle andere coronamaatregelen die het RIVM adviseert, gewaarborgd zijn.

Mocht de toeloop groot zijn, dan is er buiten de mogelijkheid om plaats te nemen op een stoel. Op een later tijdstip terugkomen kan ook (inbreng tot 16.30). Het Repair Café Olst is een initiatief van Olst in Transitie en is gevestigd in het pand van Goede Buren aan de H. Drostraat 47 in Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.