Home / Algemeen / Piraat Woeste Willem in het HOFtheater

Piraat Woeste Willem in het HOFtheater

RAALTE – In het zomerprogramma van het HOFtheater staat op zondag 16 augustus acteur Harro van Lien. Hij komt met de vertelvoorstelling ‘Woeste Willem (4+)’, naar het bekende prentenboek van Dieter en Ingrid Schubert.

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen.
Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden! ‘Woeste Willem’ is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen.

De voorstelling is op zondag 16 augustus in het HOFtheater te zien, om 15.00 uur. Kaarten kosten 11,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.HOFtheater.nl. Alle RIVM-richtlijnen worden opgevolgd en de veiligheid van de gasten en de eigen medewerkers staat voorop.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.