Parkinson Café hervat bijeenkomsten

DEVENTER – Het Parkinson Café in Deventer organiseert vanaf 9 september weer samenkomsten. Volgens de organisatie worden alle voorzorgsmaatregelen genomen om de bijeenkomsten zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Op woensdag 9 september staat de samenkomst in het teken van muziektherapie. Onder leiding van Dr. Monique van Bruggen-Rufi worden de aanwezigen geinformeerd over deze therapie. Bij muziektherapie wordt gebruik gemaakt van de bijzondere eigenschappen en effecten van muziek.

Voor de bijeenkomsten is het verplicht om je van te voren aan te melden. Dit kan via info@parkinsoncafedeventer.nl of 06-10863396.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.