Open huis bij Motion Milon

RAALTE – Motion Milon houdt op zondag 30 augustus een open huis. Van 12.00 tot 15.00 uur is iedereen welkom bij de fitnessstudio in Raalte om kennis te maken met de Milon Cirkel. Dit innovatieve fitnessconcept bestaat uit een circuittraining op volautomatische cardio- en krachtapparaten waarmee je, in slechts 35 minuten, je gehele lichaam traint.

“De toestellen stellen zich automatisch in naar jouw lichaam en programma”, vertelt Mariëlle. “Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau. Enorm makkelijk, tijdbesparend en zeer efficiënt voor spierversterking. gewichtsverlies, verbetering van (rug)klachten en conditieopbouw.” Het is ook mogelijk om de Milon Cirkel te combineren met een voedingsprogramma op maat. “Dan verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Het is geen dieet, het is een manier van opnieuw leren omgaan met voeding. Wij stellen weekmenu’s volledig gepersonaliseerd samen, met exact de juiste hoeveelheden en ingrediënten en met gewoon lekker eten uit de supermarkt. Deelnemers krijgen een handige app met menu’s.” Met regelmaat biedt Motion Milon ook afslankchallenges aan. Iedereen die voor 1 september een afspraak maakt voor een proefles of een lichaamsanalyse krijgt korting. Een proefles is altijd gratis.
Motion Milon is te vinden aan de Grotestraat 25 in Raalte, tel. 0572-217017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.