Op zoek naar dierensporen op de Sprengenberg

HAARLE – Je eigen voetspoor in de modder ken je vast wel, maar van welk dier is toch dat spoor dat je in het bos of misschien wel in je eigen tuin tegen komt? De boswachter gaat op zaterdag 22 augustus van 14.00 tot 15.30 uur op zoek naar zulke sporen op de Sprengenberg bij Haarle.

Foto: Natuurmonumenten – Gerke van der Hoef

Het gaat niet alleen om pootafdrukken, maar ook om uilenballen, drollen, holletjes en dierenpaadjes. Deze activiteit is voor gezinnen met kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De deelnamekosten bedragen 6 euro per kind (ouders en/of begeleiders gratis; leden van Natuurmonumenten 4,20 euro). Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Boek daarom tijdig via: staging2.natuurmonumenten.nl/salland. De excursie start bij parkeerplaats Zuidbroek in Haarle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.