Home / Sallandcentraal / Nominaties voor Doemee-award weer welkom

Nominaties voor Doemee-award weer welkom

ZWOLLE – Eind 2020 wordt voor de vijfde keer de Doemee-award uitgereikt. Deze prijs is een initiatief van MEE, een organisatie die zich inzet om mensen met een beperking of een chronische ziekte zoveel mogelijk mee te laten doen in de maatschappij. De Doemee-award is een stimuleringsprijs voor personen of organisaties in Overijssel of Flevoland die zich met een lokaal initiatief inzetten voor dezelfde doelgroep. De winnaar ontvangt een geldbedrag om het initiatief verder uit te bouwen en meer mensen mee te laten doen. Het kan gaan om burgerinitiatieven, maar ook om instellingen en bedrijven die bijvoorbeeld mensen met een afstand tot werk een kans bieden. Inzenden van initiatieven kan tot 1 oktober via www.doemee-award.nl. In zowel Flevoland als Overijssel wordt een winnaar gekozen. Een jury, bestaande uit ambassadeurs en ervaringsdeskundigen, buigt zich over de inzendingen. Daarnaast zorgt de uitslag van een publieke stemronde voor extra ‘gewicht’. De winnaar wordt eind dit jaar tijdens een feestelijke uitreiking bekend gemaakt.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.