Neuf treedt toe tot Genootschap van Hertog Jan

RAALTE – Per september treedt Grand Café Neuf in Raalte toe tot het selecte gezelschap van het Genootschap van Hertog Jan. Het Genootschap is een selectie van – op dit moment circa 25 – cafés waarvan Hertog Jan weet dat ze aan de hoogste normen voldoen. Wanneer er iets bijzonders wordt ondernomen, een nieuw speciaal bier wordt geïntroduceerd of evenement georganiseerd, krijgen deze cafés de voorkeur.

Foto: Facebook Grand Café Neuf

Uitbater Brian Poppe is enorm enthousiast dat hij en het team van Neuf de kroeg op deze manier nog meer op de kaart kunnen zetten. “We zijn enorm vereerd en trots om toe te worden gelaten tot deze mooie selectie. Als Grand Café probeer je altijd je kwaliteit te waarborgen, het is geweldig om te zien dat wij ons na een strenge procedure mogen benoemen tot een genootschapswaardig café!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.