Muziekinstuif bij Yooooo-orkest

RAALTE – Het Yooooo-orkest presenteert op donderdag 20 augustus een muziekinstuif in Muziekcentrum de Klanken in Raalte. Van 19.00 tot 20.00 uur is iedereen welkom.

Het Yooooo-orkest is een orkest voor beginnende muzikanten, jong en oud, die elke laatste donderdag van de maand samenspelen. Muzikale ervaring is niet noodzakelijk; zelf in het bezit zijn van een instrument ook niet. Het Yooooo-orkest beschikt namelijk ook over een aantal instrumenten. Verder is iedereen welkom, van (aspirant) violist tot cellist, van trompettist tot trombonespeler, van saxofonist tot drummer. Zelfs contrabas is mogelijk; alles kan bij Yooooo.

Het orkest biedt ook gelegenheid om een instrument te leren bespelen. Het is niet nodig het notenschrift te kennen; dat leren de deelnemers spelenderwijs tijdens de lessen. De bezoekers van de instuif zien en horen hoe het orkest samen speelt en oefent en mogen instrumenten uitproberen. Voor meer informatie zie de Instagram of Facebook pagina van het Yooooo-orkest of neem contact op met Diny Reimert, mob 06-53459603, e-mail: yo.orkest@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.