Meditatieavonden in Heino weer van start

HEINO – Vanaf woensdag 26 augustus start meditatiegroep Heino weer met een nieuwe serie meditatieavonden. Waarschijnlijk eerst nog online, maar zo gauw dat mogelijk is ook weer gewoon fysiek.

De begeleiding is in handen van meditatielerares Jotika Hermsen. Iedereen die kennis wil maken met Vipassana meditatie of daarmee al ervaring heeft, is welkom. Te denken valt aan mensen die een mindfulnesstraining gedaan hebben en hier een vervolg aan willen geven. De afgelopen maanden hield de meditatiegroep meerdere online meetings.

“We hopen in het nieuwe seizoen ook weer fysieke bijeenkomsten te kunnen houden. Dat gaan we doen zodra dat in het kader van de richtlijnen van het RIVM weer mogelijk is”, vertelt Pieter Korsuize namens de meditatiegroep. De fysieke bijeenkomsten zullen weer plaatsvinden in De Dolfijn in Heino; telkens van 19.00 tot 21.15 uur. Deelname is op basis van een vrije gift.

Voor deelname aan de online meetings is aanmelding vooraf vereist. Mail hiervoor naar meditatiegroepheino@gmail.com (en dan ontvang je een link). Hier kun je ook terecht voor alle overige vragen. Of bel naar Pieter Korsuize, mob. 06-42693197.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.