Home / Sallandcentraal / Marlijn Weerdenburg zingt in het HOFtheater

Marlijn Weerdenburg zingt in het HOFtheater

RAALTE – Op vrijdag 14 augustus komt Marlijn Weerdenburg naar het HOFtheater. Haar voorstelling ‘Marlijn zingt’ is een openhartige voorstelling met teksten en muziek van onder andere Paul de Munnik, Herman van Veen en Daniel Lohues.

Ze bekeek alle hoeken van de theaterwereld, maar voor de veelzijdige Marlijn Weerdenburg blijft theater en zang de combinatie die haar hart sneller laat kloppen. Nu is het dus tijd om haar droom in vervulling te laten gaan: Marlijn Zingt. We kennen haar als tv-presentatrice, actrice en van verschillende theaterproducties. In dit programma gaat zij terug naar haar allergrootste levensbehoefte: zingen. Ze heeft haar lievelingsmuzikanten gevraagd om voor, of met haar, te schrijven. Wat heeft geresulteerd in prachtige, nieuwe Nederlandstalige teksten en muziek. De voorstelling is op vrijdag 14 augustus in het HOFtheater te zien, om 20.15 uur. Kaarten kosten 22,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.HOFtheater.nl. Alle RIVM-richtlijnen worden opgevolgd en de veiligheid van de gasten en de eigen medewerkers staat voorop.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.