Margriet Stegink zet punt achter Kunstkazerne

WESEPE – Margriet Stegink-Keesmaat stopt wegens gezondheidsredenen met de Kunstkazerne in Wesepe. In de voormalige brandweerkazerne had ze jarenlang een schilderatelier, waar ze werkte en ook cursussen verzorgde. Ze stopt met ‘pijn in het hart’. Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus en op zaterdag 5 en zondag 6 september houdt ze een opheffingsuitverkoop.

“Om andere creatievelingen een beetje op weg te helpen verkoop ik mijn schilderspullen tegen uiterst vriendelijke prijzen”, vertelt ze. “Ook mijn eigen werk gaat weg voor ‘weinig’. Alles moet weg. Schilderijen, lijsten, ezels, werktafels, bankjes, stoelen en krukjes.”

Ideaal dus voor beginnende schilders, mensen die op zoek zijn naar een kunstwerk voor op de muur of schilders die zelf met een atelier willen beginnen. De Kunstkazerne is tijdens de opheffingsuitverkoop dagelijks geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Adres: Scholtensweg 46A in Wesepe (naast de A. Bosschool).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.